top of page

vr 20 okt

|

Brugge

Opleiding Professional Organizer & Coach @ SyntraWest | Start 26/01/2024

Zit organiseren in je bloed? Help je graag mensen? Als 'professional organizer' combineer je beide talenten. Je helpt en begeleidt mensen bij het aanbrengen van orde, overzicht en structuur. In hun professionele omgeving. In hun persoonlijke leven. Hun winst: minder stress en een meer quality time!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Opleiding Professional Organizer & Coach @ SyntraWest | Start 26/01/2024
Opleiding Professional Organizer & Coach @ SyntraWest | Start 26/01/2024

Tijd en locatie

20 okt 2023, 08:30 – 22 mrt 2024, 16:30

Brugge, Spoorwegstraat 14, 8200 Brugge, België

Over het evenement

Een professional organizer is een specialist in het aanbrengen van structuur in de breedste zin van het woord. 

Als Professional Organizer ben je waardevol voor zowel particulieren als bedrijven.

We gaan dieper in op de 4 pijlers in organizing:

 • Opruimen en organiseren van spullen
 • Opruimen en organiseren van administratie & overzicht
 • Digitale orde
 • Organiseren van tijd

Deze opleiding is UNIEK! Je krijgt niet alleen gaandeweg inzicht in het verloop en de uitvoering van een organizing traject maar krijg je ook met de module coaching coachende vaardigheden die je nodig hebt om mensen te stimuleren tijdens hun traject. Op deze manier help je mensen leven en werken met minder stress, meer in balans en een betere levenskwaliteit!

Dit is een halfjaarlijkse opleiding die start op vrijdag 26/01/2024, met tussentijdse opdrachten en stage (dit laatste maakt deel uit van de eindproeven).

De lessen worden gegeven overdag- 2 lesmomenten per week:

Vrijdagvoormiddag en vrijdagnamiddag van 08:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:30

Deze datums: 

 Voor wie is deze opleiding bestemd? 

 • Misschien in eerste instantie alleen al voor jezelf? Je verruimt je blik en maakt daadwerkelijk groeisprongen! 
 • Kwaliteitsmedewerkers die intern als organizer werkzaam (willen) zijn.
 • Als je houdt van organiseren, van orde en structuur. Je bent overtuigd dat het bijdraagt tot minder stress en meer levenskwaliteit. Het schenkt je voldoening mensen te helpen. Dan is professional organizer (voltijds- of in bijberoep) een job voor jou.

Tips van Professional Organizers voor mensen die nog twijfelen deze opleiding te volgen:

Gewoon springen. Ongeacht of je nu wel of niet opstart als professional organizer, deze opleiding is zo'n grote meerwaarde geweest in mijn leven. Het is meer dan een opleiding, het is een traject in persoonlijke ontwikkeling vol tips en praktische tools om je leven zelf in handen te pakken. Ik kan ook de aanpak van Veerle heel erg waarderen: kordaat, vanuit haar eigen rijke ervaringen, uitdagend en prikkelend. Je wordt af en toe uit je comfort zone getrokken maar dat doet groeien. _ Lore T.

Ik geef deze opleiding een 9/10! Het is zo een verrijking voor jezelf, je komt jezelf tegen en werkt aan jezelf terwijl je je passie voor organiseren kunt ontplooien, topcursus gewoon! Iedereen in de klas heeft dezelfde passie, wat voor een speciale band zorgt, hier is een vriendschap voor het leven gecreeerd! Niet te vergeten, Veerle is een topmadam en een topcoach die elke les opnieuw vol passie haar kennis overbracht aan ons. Als je nog twijfelt is dit het teken om dit gewoon te doen._ Linsey C.

Ik vond het echt een super leuke opleiding. Ik heb zeer veel bijgeleerd over het opruim coachen, de verschillende gebieden( spullen, timemanagement, mail,…) en het coachen. Ik vond het zeker een meerwaarde dat de coaching zeer uitgebreid gegeven werd. Op deze manier krijg je het echt onder de knie. Ook op persoonlijk vlak heb ik dingen bijgeleerd zoals manieren hoe je rust in je hoofd kan creëren, nee zeggen,… . De opleiding is niet enkel een groeikans op professioneel vlak maar ook echt op persoonlijk vlak. _Freyja V.

Een dikke 10 op 10!

Niet twijfelen gewoon doen, het is niet alleen een meerwaarde om de lessen te volgen voor je carrière maar ook voor je persoonlijk zelfbeeld._Anneke F.

De opleiding PO kwam op een perfect moment in mijn leven. Het heeft me in contact gebracht met gelijke zielen, die dan toch elk op zich elk zo uniek zijn. Het bouwt op in een heel aangenaam, maar toch wel intens tempo en doet je ogen openen over zoveel zaken. Het begeleid je in het uitwerken van een mogelijke job, laat je eerste werkervaringen beleven, terwijl je de steun hebt van medestudenten. Een unieke ervaring en meer dan de moeite waard om te doen._Charlotte V.V.

Deze opleiding is een opleiding die je klaarstoomt om zowel op professioneel en of op persoonlijk vlak zaken te ondernemen. De opleiding laat niets aan het toeval over. Je wordt geïnformeerd over veel zaken die sommigen over het hoofd zouden zien of niet zouden aan denken. Na elke les was het telkens precies een cadeautje die ik mee nam naar huis met daarin levensveranderende informatie in. Je leert in deze opleiding stap voor stap precies de HOE je een goede start maakt om als professional organizer & coach te beginnen. Ik ben enorm dankbaar voor deze opleiding._Jasmien D.

Veerle heeft een unieke manier van aanpakken. Ze heeft de gave om je mee te mee te nemen op een reis doorheen jezelf en je omgeving. Veerle brengt haar cursus zeer gestructureerd en doorspekt die met rijkelijk veel coach-technieken. Je neemt voor jezelf mee wat je wil meenemen. De opleiding zet je aan om elementen die jij persoonlijk interessant vindt, verder uit te diepen. Iedere cursus dag voelde voor mij aan als verrijkende quality time :) _Delphine V.

De opleiding Professional Organizer biedt zoveel meer dan technieken aanleren om op te ruimen. Deze opleiding onderzoekt hoe je in het leven staat, hoe je communiceert, hoe je omgaat met mensen ... De toolbox die we in deze opleiding hebben gekregen, gebruik ik bijna dagelijks. Een halve dag bestaat uit coaching. Hoewel de coachingoefeningen soms confronterend zijn, brengen ze rust in je hoofd. De aangeleerde ademhalings- en meditatietechnieken zal ik wellicht blijven gebruiken_Veerle E.

Tickets

 • Inschrijving PO&C

  👉 Belangrijk BETALING RECHTSTREEKS via SYNTRAWEST ! Middels rechtstreekse inschrijving via website SyntraWest.

  € 629,20
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page