top of page
'Innerlijk' opruimen

Innerlijk opruimen middels de BMR & NEI therapie, om mentale & lichamelijke klachten, onverwerkte incidenten en trauma's, belemmerende overtuigingen en destructieve patronen, op een vriendelijke manier op te lossen. Zonder dat je alles hoeft her te beleven.

 

In 2007 kreeg ik de diagnose van een auto-immuunziekte en zei de specialist: “Mevrouw, dat is wel voor de rest van je leven”.

Dit kwam hard aan en voelde als een bom die invalt! ⚡️ Het had impact op álle gebieden van mijn leven.

 

Tijdens de ziekte had ik ook heel wat emotionele ups en downs die ik al die jaren geen aandacht heb gegeven. “Duere doen, ’t zal wel gaan…”

 

Ik wist ergens wel dat er méér is dan we denken en ik vond ook goede ondersteuning in complementaire therapieën zoals orthomoleculaire suppletie, voetreflexologie, acupunctuur, shiatsu, chiropractie, massages… lichamelijk kon ik wel weer in balans komen, alleen het emotionele/mentale stuk was nog niet in evenwicht zodat ik toch terug lichamelijke opstoten kreeg.

 

Toen ik in 2020 in aanraking kwam met de Body Mind Reset methodiek van Vilna Van Betten veranderde alles. Daar leerde ik naar 'binnen' gaan en nog zovéél meer!

Wie heeft invloed op de prognose? De ander of ik?

 

We kunnen altijd KIEZEN hoe we op een moeilijke situatie reageren.

 

Middels de BMR kon ik mijn mentale welzijn in balans brengen of resetten en bijgevolg ook healen van mijn fysieke aandoening! Mijn fascinatie voor het onderbewuste werd nog méér aangewakkerd. En omdat ik zelf eerder een Neurologische Emotionele Integratie (NEI) heb mogen ervaren met geweldige resultaten heb ik ook de energetische NEI-studie vervolmaakt. 💪

 

In mijn INNERLIJKE OPRUIM CONSULTS combineer ik beide methodieken.

Voor alle duidelijkheid, ik ga je niet fysiek genezen. Ik leer je naar 'binnen' te gaan en je zelfhelende vermogen te activeren.

En we zijn altijd vrij om gebruik te maken van het beste van twee werelden, het mag een en-en verhaal zijn. 😊

Fysiek opruimen

dus UITERLIJK opruimen

Sowieso heeft het fysieke opruimen invloed op hoe je je voelt!

 

Bij mij is dit altijd een eerste reactie als ik teveel chaos ervaar in mijn hoofd of teveel prikkels krijg.

Dan creëer je (vaak onbewust) meer ruimte voor helderheid, voor iets nieuws of simpelweg het gevoel van opluchting.

 

In de Feng Shui zeggen ze: Je laat de CHI of de energie terug stromen. Maar als dat voor jou niet voldoende resultaat geeft dan mag je de volgende stap nemen.

Emotioneel & mentaal opruimen

dus INNERLIJK opruimen

Emotioneel en mentaal opruimen heeft enorme invloed op je welzijn! Het gaat net dat laagje dieper. 5% van de dag leven we bewust, doch 95% is dit vanuit ons onderbewustzijn, wat ons gedrag en emoties bepaalt!

 

In ons onderbewuste liggen allerlei vergeten ervaringen, waarden, oude pijnen, onderdrukte emoties, onverwerkte trauma’s met een kleine of een grote T.

Je hebt al veel meegemaakt zowel positief als negatief. Mogelijk ook vorige generatie belasting, bij je geboorte, je kind-tijd, je opgroeien, je volwassen leven, je ondernemerschap, enz. Emoties die je niet hebt kunnen verwerken en die je met je meedraagt.

 

​Dus jouw systeem, met name je cellen, celgeheugen (onderbewuste), zijn al heel wat belast! 

Misschien wel overbelast met 'shit' (om het zo te zeggen 😉).

Dan is het een grotere uitdaging om je goed te voelen, om te genezen, om te manifesteren wat je wilt, om je energie/trilling omhoog te krijgen en datgene naar je toe te trekken wat je wilt, omdat er veel minder ruimte over is in je systeem... er zit daar nog ballast op. Want hoe voller je rugzak, hoe zwaarder om te dragen, met allerlei klachten als gevolg.

 

Het is dus vanzelfsprekend om met je onderbewuste aan de slag te gaan. Als je deze (onbewuste) blokkades opruimt heeft dat een immense impact op de RUST in je HOOFD, in feite op je ganse systeem! 

De energie 💫 kan weer gaan stromen zodat mentale en/of fysieke klachten verdwijnen.

VeerlePolflietBMR en NEI.jpg
VeerlePolflietBMR en NEI.jpg

Bij welke klachten kan BMR/NEI helpen?

 • Als je niet goed in je vel zit

 • Bij angsten

 • Vermoeidheid, je hebt weinig energie

 • Je voelt je depressief

 • Burn-out, Bore-out

 • Je voelt je een emotionele rollercoaster

 • Als je voelt dat je in cirkeltjes blijft draaien

 • Onzekerheid, afwijzing

 • Slapeloosheid

 • Hoofdpijn

 • Piekergedrag, uitstelgedrag, perfectionisme

 • Bij (onbegrepen) lichamelijke klachten zoals een auto-immuunziekte, collitis ulcerosa, fybromyalgie, maag-of darmklachten, schildklier issues, ...

 • Allergieën, huidklachten, eczeem, long-covid, verslavingen

 • Rheuma, artrose, arthritis 

 • Hormonale schommelingen, PMS

 • Je komt niet verder in het 'medische' (normale) circuit 

 • Voor je kind: bedplassen, angsten, niet slapen, uitbarstingen, stemmingswisselingen ...

Hoe werkt het?

We gaan uit van het energetische principe (kwantum fysica) dat al jouw cellen uit energie bestaan. Deze energie heeft een trilling. Wanneer deze trilling verstoord is of geblokkeerd ervaart men klachten.

 

We maken gebruik van spiertesten om in contact te komen met het onderbewuste en zo de oorzaak van de klachten te achterhalen. Ikzelf gebruik hiervoor ook aanvullend de biotensor

Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. Dit kan een onverwerkte emotie zijn, een traumatische ervaring, een overtuiging of een vastgeroest gedachtepatroon. Door het werken met de BMR en/of NEI en het stellen van gerichte vragen, komen we erachter wat er speelt op jouw emotionele niveau.

Vervolgens maken we gebruik van verschillende technieken om de emotionele lading van de klachten te verminderen of volledig weg te nemen!

Kennis vanuit de kwantumfysica, neurowetenschappen, energetische geneeskunde, epigenetica, oosterse geneeskunde en positieve psychologie leert dat je jezelf kunt resetten.

 

Het doel van een “innerlijke opruimsessie” is om de rugzak met onverwerkte emoties en blokkerende overtuigingen op te ruimen, waardoor je je vrijer en lichter gaat voelen. 👉 Dit leidt tot meer energie, minder of het verdwijnen van klachten, een betere zelfwaardering en een gevoel van innerlijke rust.

 

En dit allemaal zonder erover te praten of het verleden op te rakelen! En omdat we dat meteen testen, merk jij ook meteen het verschil! 

Body Mind Reset.jpg
VeerlePolflietBMR en NEI.jpg
VeerlePolfllietBiotensor.jpeg

Ik werk ook met de biotensor

De biotensor is een energetisch meetinstrument. Het maakt jou zichtbaar wat jouw onderbewustzijn je wilt vertellen. 

 

Wanneer iets waar is of bij je past, zal je lichaam een JA-beweging creëren en zie je dat in de beweging van de biotensor. Als iets niet juist voelt, zal je lichaam direct een stressreactie ervaren en dit zal vertaald worden naar een NEE-beweging.

Op deze manier kunnen we doelgericht en zonder saboterende mechanismen onderzoeken welke emotionele blokkades er in de weg zitten en welke triggers hieraan ten grondslag liggen. Zo wijst jouw onderbewustzijn ons de weg.

De biotensor wordt vaak gebruikt in de complementaire geneeskunde, natuurgeneeskunde en kinesiologie. Het dient niet gezien te worden als vervanging voor medisch advies en behandeling, het kan wel gezien worden als een aanvulling op de reguliere medische zorg.

Kan het ook op afstand?

Zeer zéker! Het resultaat is hetzelfde.

Het is echter best de eerste sessie live bij mij in de praktijk te ervaren.

Op die manier kunnen we een persoonlijke band opbouwen en kan ik beter inspelen op jouw specifieke behoeften. Bovendien kan ik tijdens de eerste sessie eventuele lichamelijke signalen of non-verbale communicatie opmerken die belangrijk kunnen zijn voor het vervolg van de sessies.

De volgende consults kunnen daarna online gebeuren, als je dat wenst.

Het belangrijkste is dat je je op je gemak voelt, of je nu kiest voor een live sessie of een online sessie. Beide opties bieden dezelfde resultaten en helpen jou op jouw pad naar persoonlijke groei en welzijn.

Wat kies jij?

Ben je bereid met mij de diepte in te duiken en de klachten bij de wortels 🥕 aan te pakken zodat je blijvend verlost wordt van jouw ballast? 

Deze methodiek is echter geen quick fix, maar een proces waarin we stap voor stap werken aan het herstellen van de balans en het in harmonie brengen van lichaam en geest. Vaak zie ik in één sessie al een enorm verschil. Doch soms zijn meerdere sessies nodig voor blijvende verandering. Daarom werk ik in een traject.

Als Energetisch BMR en NEI-therapeut begeleid ik jou graag in dit proces. Samen kijken we naar wat er nodig is om jouw rugzak te ontlasten en om te zorgen dat jij je gelukkig en energiek kunt voelen. Ik ga uit van jouw eigen kracht en het vermogen van jouw lichaam en geest om te helen.

Praktisch

🦋 traject: 3 afspraken in 3 maanden

 • Eerste consult (2u) bij voorkeur live

 • hand-out 

 • Tweede consult (1u tot 1,5u) 

 • Derde consult (1u tot 1,5u) 

 • Tussentijdse stand-by 

​Tarief: € 299 excl. btw 

🦋 één sessie innerlijk opruim consult 

 • Consult (1u) 

​Tarief: € 95 excl. btw 

Benieuwd wat het voor jou kan betekenen?

Ik zie ernaar uit je te leren kennen! Neem contact met mij op via 📱 0478 21 43 20

Met veel plezier sta ik je te woord in een vrijblijvend

advies gesprek. 

VeerlePolfliet.jpg
"Laat los wat jou niet meer dient en manifesteer jou mooiste 'opgeruimde' leven"
Marble Surface

Tom B.

Ik wist helemaal niks over NEI, maar wat een fantastische en overgetelijke ervaring was me dat.

Zonder verwachtingen ging ik naar Veerle om wat dingetjes op te ruimen want bij opruimen voelt ze zich als een vis in het water. 😄

En wat een verbluffende resultaten.

Het mooie aan zo'n NEI sessie is dat je als client eigenlijk weinig of niks hoeft te doen.

Ze maakt direct contact met het onderbewuste en door vraagstelling tovert ze de onbewuste programmeringen naar de oppervlakte. Kan best wel confronterend zijn, maar het voordeel is dat het 'uit' je systeem wordt gehaald waardoor er terug stroming is.

"Ik ben het niet waard om liefde te ontvangen" was mijn thema en ik zat vastgenesteld in mijn systeem en ik moet zeggen na 2 weken voelde ik dat er iets geshift was.

Moeilijk te begrijpen voor de mind natuurlijk, maar ik voel me als herboren en sta nu veel meer open om te ontvangen.

Dank je wel Veerle voor de fantastische ervaring! 

bottom of page