top of page
Energetische 'Innerlijke' healing

Omdat ik zelf eerder een Neurologische Emotionele Integratie (NEI) heb mogen ervaren met geweldige resultaten, en vanwege mijn fascinatie voor het onderbewuste, heb ik vorig jaar ook de energetische NEI-studie vervolmaakt. 💪

 

NEI-therapie staat voor Neuro Emotionele Integratie.

 • Neuro verwijst naar je hersenen

 • Emotionele integratie verwijst naar de oude emoties die zitten opgeslagen in je lichaam, die we omhoog gaan halen om alsnog te kunnen verwerken.

Het is een methode die het onbewuste brein en het lichaam betrekt bij het oplossen van mentale en/of fysieke klachten.

 

Deze therapievorm maakt gebruik van spiertesten om in contact te komen met het onderbewuste en zo de oorzaak van de klachten te achterhalen. Doch ikzelf gebruik hiervoor de BIOTENSOR (uitleg: zie verder). 

Tijdens een NEI-sessie gaan we samen op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. Dit kan een onverwerkte emotie zijn, een traumatische ervaring, een overtuiging of een vastgeroeste gedachtepatroon. Door het werken met de Biotensor en het stellen van gerichte vragen, kom ik erachter wat er speelt op jouw emotionele niveau. Vervolgens maken we gebruik van verschillende technieken om de emotionele lading van de klachten te verminderen of volledig weg te nemen.

Het doel van NEI-therapie is om de rugzak met onverwerkte emoties en blokkerende overtuigingen op te ruimen, waardoor je je vrijer en lichter gaat voelen. Dit leidt tot meer energie, minder klachten, een betere zelfwaardering en een gevoel van innerlijke rust.

Niet alle emoties kan je verwerken 

Je hebt al veel meegemaakt zowel positief als negatief. Mogelijk ook vorige generatie belasting, bij je geboorte, je kind-tijd, je opgroeien, je volwassen leven, je ondernemerschap, enz. Noem het trauma, met een grote of een kleine T. Emoties die je niet hebt kunnen verwerken en die je met je meedraagt.

Dus jouw systeem, met name je cellen, celgeheugen (onderbewuste), zijn al heel wat belast! 

Misschien wel overbelast met 'shit' (om het zo te zeggen 😉).

Dan is het een grotere uitdaging om je goed te voelen, om te genezen, om te manifesteren wat je wilt, om je energie/trilling omhoog te krijgen en datgene naar je toe te trekken wat je wilt, omdat er veel minder ruimte over is in je systeem... er zit daar nog ballast op. Want hoe voller je rugzak, hoe zwaarder om te dragen, met allerlei klachten als gevolg.

Waarvoor kan NEI ingezet worden

 • Als je niet goed in je vel zit

 • Bij angsten

 • Vermoeidheid, je hebt weinig energie

 • Je voelt je depressief

 • Burn-out

 • Je voelt je een emotionele rollercoaster

 • Als je voelt dat je in cirkeltjes blijft draaien

 • Slapeloosheid

 • Piekergedrag, uitstelgedrag, perfectionisme

 • Bij (onbegrepen) lichamelijke klachten

 • Allergieën, eczeem, long-covid, verslavingen

 • Hormonale schommelingen

 • Je komt niet verder in het 'medische' (normale) circuit 

 • Voor je kind: bedplassen, angsten, niet slapen, uitbarstingen, stemmingswisselingen ...

VeerlePolfliet23.jpg
VeerleBiotensor.jpeg

Ik werk met de biotensor

De biotensor is een energetisch meetinstrument. Het maakt jou zichtbaar wat jouw onderbewustzijn je wilt vertellen. 

 

Wanneer iets waar is of bij je past, zal je lichaam een JA-beweging creëren en zie je dat in de beweging van de biotensor. Als iets niet juist voelt, zal je lichaam direct een stressreactie ervaren en dit zal vertaald worden naar een NEE-beweging.

Op deze manier kunnen we doelgericht en zonder saboterende mechanismen onderzoeken welke emotionele blokkades er in de weg zitten en welke triggers hieraan ten grondslag liggen. Zo wijst jouw onderbewustzijn ons de weg.

De biotensor wordt vaak gebruikt in de complementaire geneeskunde, natuurgeneeskunde en kinesiologie. Het dient niet gezien te worden als vervanging voor medisch advies en behandeling, het kan wel gezien worden als een aanvulling op de reguliere medische zorg.

Kan het ook op afstand?

Zeer zéker! Het resultaat is hetzelfde.

Het is echter best de eerste sessie live bij mij in de praktijk te ervaren.

Op die manier kunnen we een persoonlijke band opbouwen en kan ik beter inspelen op jouw specifieke behoeften. Bovendien kan ik tijdens de eerste sessie eventuele lichamelijke signalen of non-verbale communicatie opmerken die belangrijk kunnen zijn voor het vervolg van de sessies.

De evaluatie-sessie en eventuele extra sessies kunnen daarna online gebeuren. 

Het belangrijkste is dat je je op je gemak voelt, of je nu kiest voor een live sessie of een online sessie. Beide opties bieden dezelfde resultaten en helpen jou op jouw pad naar persoonlijke groei en welzijn.

Aan jou de keuze

Ben je bereid met mij de diepte in te duiken en de klachten bij de wortels 🥕 aan te pakken zodat je blijvend verlost wordt van jouw ballast? 

NEI-therapie is echter geen quick fix, maar een proces waarin we stap voor stap werken aan het herstellen van de balans en het in harmonie brengen van lichaam en geest. Vaak zie ik in één sessie al een enorm verschil. Doch soms zijn 2 of 3 sessies nodig voor blijvende verandering. 

Als Energetisch NEI-therapeut begeleid ik jou graag in dit proces. Samen kijken we naar wat er nodig is om jouw rugzak te ontlasten en om te zorgen dat jij je gelukkig en energiek kunt voelen. Ik ga uit van jouw eigen kracht en het vermogen van jouw lichaam en geest om te helen.

Praktisch: ​Één sessie bestaat uit 2 momenten:

 • NEI sessie (1u à 1,5u )

 • Evaluatie-sessie online na 2 weken (0,5u) 

​Tarief: € 180 excl. btw 

Extra sessie: € 95 (1u) excl. btw

Benieuwd wat het voor jou kan betekenen?

Dan is NU is het beste moment om mij te contacteren! 

📱 0478 21 43 20

Met veel plezier sta ik je te woord in een vrijblijvend

advies gesprek. 

VeerlePolfliet30.jpg
"Laat los wat jou niet meer dient en manifesteer jou mooiste 'opgeruimde' leven"
Marble Surface

Tom B.

Ik wist helemaal niks over NEI, maar wat een fantastische en overgetelijke ervaring was me dat.

Zonder verwachtingen ging ik naar Veerle om wat dingetjes op te ruimen want bij opruimen voelt ze zich als een vis in het water. 😄

En wat een verbluffende resultaten.

Het mooie aan zo'n NEI sessie is dat je als client eigenlijk weinig of niks hoeft te doen.

Ze maakt direct contact met het onderbewuste en door vraagstelling tovert ze de onbewuste programmeringen naar de oppervlakte. Kan best wel confronterend zijn, maar het voordeel is dat het 'uit' je systeem wordt gehaald waardoor er terug stroming is.

"Ik ben het niet waard om liefde te ontvangen" was mijn thema en ik zat vastgenesteld in mijn systeem en ik moet zeggen na 2 weken voelde ik dat er iets geshift was.

Moeilijk te begrijpen voor de mind natuurlijk, maar ik voel me als herboren en sta nu veel meer open om te ontvangen.

Dank je wel Veerle voor de fantastische ervaring! 

bottom of page