top of page
  • Foto van schrijverveerle10

Wat doe je morgen?

Slim agendabeheer!


Als er één goede gewoonte is in het organiseren van je tijd (lees: jezelf) dan is het

10 à 15 minuten per dag investeren om je dag van morgen te plannen.

Volgens de wetenschap en de psychologie doe je dat best aan het einde van je (werk)dag, bij het afsluiten van je computer of net vóór het avondeten. Bekijk je agenda en maak een actieplan voor morgen. Het is niet de bedoeling dat ik je extra taken geef, integendeel, deze gewoonte brengt juist rust in je hoofd. Doordat je controle neemt over je gedachten en bijhorende to-do's & afspraken maak je je hoofd leeg en kan je genieten van een ontspannende avond. Plan van aanpak Bepaal en plan allereerst je 3 écht belangrijkste taken/prioriteiten voor die dag. (Start je dag liefst met deze 3 met als ultieme doel: je dag met voldoening afsluiten als je deze hebt volbracht)

Werk met tijdsblokken.

Afspraken en taken die langer dan 1/2 uur duren staan ingepland. Zo verbeter je je start van de volgende dag. Je hebt reeds overzicht op je dag van morgen en dat geeft gemoedsrust.

Gulden regel! Maak geen overvolle planning, laat wat witruimte, want onverwachte zaken zijn er gegarandeerd wel elke dag.

Als je een Personal Organizing Traject volgt dan krijg je dagen die goed voelen in plaats van altijd gejaagd, krijg je rust in je hoofd, krijg je hernieuwde energie en werk je niet harder maar effectiever. Tijd organiseren = jezelf organiseren


11-09-2020


8 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page