top of page
  • Foto van schrijverveerle10

Frustratie in de agenda

Bijgewerkt op: 27 apr.

Wat ik vaak merk bij klanten en waaraan ik mij vroeger ook schuldig maakte, dat is de frustratie die opkomt bij het niet halen van de (week) planning! 😫Een van de fouten die ik daarin maakte was dat ik een aantal dingen niet in mijn agenda zette, simpelweg dingen die wél tijd kostten, maar waarmee ik geen rekening hield. 🫣

 

Bijvoorbeeld, ik had een afspraak die 1,5 uur duurde. Dat zette ik in mijn agenda.

En daar ging het mis! Want niet alleen die afspraak kostte tijd, er waren nog meer dingen rond die afspraak die tijd kostten, zoals:

 

  • Voorbereiding

  • Reistijd (heen & terug) en dan nog liefst wat marge incalculeren vandaag de dag!

  • Verwerkingstijd achteraf (zoals samenvatting, mailtje, TO DO lijstje maken…)

 

Deze tijd niet inplannen is zorgen voor problemen!

 

Dus nu hou ik altijd rekening met de voor & na en staat deze tijd óók ingepland in de (digitale of papieren) agenda.

 

Voor mij veranderde dit heel veel en het levert een enorme rust op als je dit daadwerkelijk ook gaat inplannen!

 

P.S.: Zou je ook wel efficiënter willen omgaan met je tijd, je agenda, je focus & aandacht?

Tijd winnen ipv verliezen. Gemoedsrust ervaren ipv frustratie? En nog zoveel meer.

Rond dit thema - timemanagement - organiseer of geef ik Masterclasses.

 

Mocht je interesse hebben, laat het mij weten.

Je kan ook zèlf een Masterclass "Baas over eigen agenda & to do's" organiseren voor je bedrijf of organisatie. Vanaf 4 personen kan je mij als coach boeken. Dergelijke Masterclass is uniek, hands-on, interactief en super praktisch!
03-06-20221 weergave

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page