top of page
  • Foto van schrijverveerle10

Besteklade of rommellade?

Bijgewerkt op: 27 apr.

Wat bewaar jij allemaal in je besteklade? 

 

We hebben het er al eens over gehad dat het best oké is om één rommellade te hebben, maar deze keer wil ik jou focus zetten op je besteklade(s).Wat bewaar jij allemaal in je besteklade? 

 

We hebben het er al eens over gehad dat het best oké is om één rommellade te hebben, maar deze keer wil ik jou focus zetten op je besteklade(s).

 

Wat bewaar jij allemaal in je besteklade? Zijn er toch rommeltjes in terecht gekomen zoals elastiekjes, paperclips, potloden, bonnetjes, ...? Items die eigenlijk niet in de besteklade horen? 

 

Haal alles er eens uit, poets meteen ook grondig en kijk eens met een kritische blik wat je wilt bewaren en wat weg kan. 

 

Alles wat je dubbel hebt, wat kapot is en wat je niet gebruikt kan je wegdoen.

 

Ruim je besteklade opnieuw in met het bestek en overige keukenspullen die je ook daadwerkelijk gebruikt. 

 

Maak je reeds gebruik van bestekverdelers? Zoniet, meteen aanschaffen!

Op die manier blijft het overzichtelijk en zie je in één oogopslag wat waar ligt. 

 

Twijfel je toch over wat weg mag en wat niet?

 

Steek dan die spullen waaraan je twijfelt of je deze nog nodig hebt in een aparte doos, gedurende 3 maanden. In die tijd haal je effectief uit wat je toch nodig hebt. 

Markeer meteen ook een datum in je agenda, dus 3 maand verder, waarbij je dan beslist om alle spullen die nog in de doos zitten weg te doen. 

 

Leuke opruimklus dit weekend! 🙌 Neemt niet veel tijd in beslag en met de spulletjes die je wegdoet (weggeven, doneren of verkopen) kan je meedoen met onze MINGAME! 


25-03-2022Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page